Alexander McQueen - Dover Street, London

Fit out of a previously derelict building for high end retailer in Mayfair

Project Stats

Duration
14 weeks
Value
£1.5million
Size
6,000 sq ft
Sector
Retail

Project Story

Set across six floors, including a basement, we fitted out the high end retail unit including office space and storage area. We were involved in the demolition and alteration of much of the existing structure, ahead of constructing a rear extension. We also replaced and refurbished the existing facades and fitted out the retail and office floors to create a ‘warehouse’ feel. Because the design was constantly reviewed throughout the project, we produced samples to illustrate possibilities for the final look and feel for this McQ flagship outlet.
Project Outcomes
  • Worked successfully with an evolving design
  • Structurally refurbished a previously derelict building
  • Created a high end flagship retail outlet

Project Team

Tom McEvoy × Director of Operations
Bev Williams × Sales & Marketing Director
Consultant team
Architect: POD Architects
Project Manager: Doig & Smith
Cost Consultant: Doig & Smith
Services Engineer: Kehr & Tucker

Other Projects

Contact us

Like what you see? Want to work with our amazing team? Contact us today
Contact us